Informatie

  • Studio Onvervalst wil hedendaagse kunst toegankelijk maken en biedt kunstenaars de gelegenheid om hun werk te vertalen naar een originele zeefdruk in gelimiteerde oplage.

OVER STUDIO ONVERVALST

Studio Onvervalst is een initiatief van beeldend kunstenaar Vincent Uilenbroek met als doel het aanbieden van hedendaagse kunst via de zeefdruktechniek.

Kunstenaars worden uitgedaagd hun visie te vertalen naar grafisch werk waardoor kunst een andere dimensie krijgt. En door het aanbieden tegen een scherpe prijs via de online webshop wordt kunst ook een stuk toegankelijker voor het grote publiek.

KUNSTENAARS

Studio Onvervalst werkt samen met kwalitatief gerenommeerde kunstenaars, geselecteerd binnen een netwerk welke zich uitstrekt over heel Nederland, en streeft hierbij naar een brede diversiteit in het aanbod.

Meer informatie over de kunstenaars vindt u hier.

GELIMITEERDE OPLAGE

Het originele werk van de kunstenaar wordt geproduceerd en gereproduceerd via de handmatige zeefdruktechniek in een gelimiteerde oplage.

Samen met de kunstenaar wordt de betreffende oplage afgestemd. Informatie hierover staat bij ieder werk afzonderlijk vermeld.

Elke zeefdruk wordt door de kunstenaar zelf gesigneerd en genummerd en bij ieder werk wordt een Certificaat van Echtheid uitgereikt.

Het kan voorkomen dat er artist en printer prints van een zeefdruk gemaakt zijn. Deze zijn niet te koop. Dit wordt wel bij de extra informatie over de zeefdruk vermeld door aanduiding van AP of PP.

MATERIALEN

Studio Onvervalst maakt gebruik van hoogwaardige materialen om de zeefdrukken te produceren. Bij ieder werk wordt uitvoerig met de kunstenaar overlegd welke materialen het beste aansluiten bij het werk.

Het materiaal staat bij ieder werk afzonderlijk omschreven.

VERZENDING

Een levering duurt maximaal gem. 3-10 werkdagen.

Elk werk wordt zorgvuldig verpakt zodat het geen schade kan oplopen tijdens de verzending.

Er wordt gebruik gemaakt van de aangetekende pakketdienst van post.nl in Nederland. Dit betekent dat de ontvanger tekent voor ontvangst. Het werk is verzekerd voor verlies of beschadiging en is tevens te volgen via Track & Trace.

Indien het pakket verzonden dient te worden naar een bestemming buiten Nederland, gelden hogere tarieven. Studio Onvervalst verzendt indien gewenst naar België, Duitsland, Frankrijk en Groot Brittanië. Voor overige bestemmingen kunt u contact opnemen met Studio Onvervalst.

CERTIFICAAT VAN ECHTHEID

Bij ieder werk hoort een Certificaat van Echtheid, het bewijs dat het werk in gelimiteerde oplage is uitgegeven. Op dit certificaat staat informatie over de kunstenaar en het werk vermeld (oplage, titel, jaar en handtekening).

vb-certificaat_breed3

 

GARANTIE

Indien na de aankoop blijkt dat u niet tevreden bent over het werk, kunt u het werk binnen 14 dagen aan ons terugbezorgen (onder vergelijkbare condities als het werk is afgeleverd). Voordat u het werk retourneert vragen wij u eerst contact op te nemen met vincent@studio-onvervalst.nl

Meer informatie hierover vindt u in de algemene voorwaarden onder artikel 6 over het herroepingsrecht.

ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYBELEID

Onze algemene voorwaarden & privacybeleid vindt u onder de volgende link

IN OPDRACHT

Studio Onvervalst drukt voor kunstenaars maar ook in opdracht van particulieren en bedrijven.

Neem vrijblijvend contact op.